E-handelslösning

Hjälper dig hitta rätt lösningar!

ehandel

Recensioner – E-handelslösningar

Kodmyran

Kodmyran AB hyr ut och säljer butikslösningar för e-handel, samt bedriver konsultverksamhet inom e-handel. Kodmyran AB vet att det inte riktigt är så enkelt. Att lyckas med e-handel i dag förutsätter kunskap, hårt arbete och massor av engagemang. Kodmyrans fyra paket Start, Grund, Premium och Komplett ger en bredd som passar alla e-handlare oavsett omsättning, erfarenhet eller utbud.

Månadskostnad från 995:- fyra olika paket att välja på


Nordisk ehandel

Nordisk e-handel är ett ägarstyrt bolag som tillhandahåller e-handelslösningar för den Nordiska marknaden. Bolaget har 18 anställda på sina kontor i Malmö (huvudkontor), Stockholm och Oslo. Kunderna består främst av små till medelstora företag men lösningen är lika gångbar för större organisationer.

Månadskostnad från 495:- många olika paketlösningar


Startabutik

Startabutik tillhandahåller ett e-handelssystem för dig som menar allvar med din etablering på Internet  Systemet är flexibelt ut i minsta detalj och varje sida kan anpassas helt unikt av er själva eller er webbdesigner.

Månadskostnad från 950:- möjlighet att välja på fler tillägg


Texttalk

Textalk utvecklar verktyg för webbshop, e-handel, webbpublicering och datainsamling. Textalk utvecklar och designar helhetslösningar för webben. Textalk är konsulter inom systemutveckling i miljöerna C, C++, Java, PHP, ASP, Perl, SQL på plattformarna Windows, Linux och Mac.

Månadskostnad från 66:-  tre olika lösningar


Jetshop

Att starta en webbshop behöver inte vara svårt vare sig du driver ett litet hobbyföretag eller styr över en internationell koncern. En bra början är att välja en leverantör som delar entreprenörskapet och har insikt i era utmaningar.

Månadskostnad från 995:- Tre olika lösningar samt en mobil lösning.