E-handelslösning

Hjälper dig hitta rätt lösningar!

ehandel

Marknadsför din webbutik

Oavsett vilken typ av verksamhet man bedriver så behöver man marknadsföring av något slag. Om du marknadsför din butik online så kommer det att klicka sig in fler kunder vilket gör att du kan sälja mer. Marknadsföring kostar pengar och det gäller att du kan räkna hem de utgifter som du får i samband med detta.

Arbetskläder

Arbeta med profilreklam

Det är viktigt att du skapar en marknadsföringsbudget så du får koll på läget. Viss marknadsföring kanske det tar längre tid innan du kan räkna hem och annan marknadsföring kanske inte ens går att räkna med någon vinst på direkt. Profilreklam är något som funnits under en lång tid och kan fortfarande vara något som passar just ert företag. genom att köpa in arbetskläder till de anställda med företagets tryck på ger en tydlig signal var man arbetar.

Kläder och produkter med tryck på

Tryck upp ett antal t-shirt eller jackor med butikens URL på kan vara ett bra och enkelt sätt att sprida adressen till er webbutik. Det finns även andra produkter som kan vara bra att skaffa sig. Pennor som kan delas ut till personer i ens omgivning kan också ge resultat. Det gäller att hitta de produkter som passar ert företag bäst. Idag så kan man trycka på betydligt mer än t-shirt, jackor och pennor. Exempelvis så kan en snygg klocka med ett diskret tryck på vara en uppskattad gåva.