E-handelslösning

Hjälper dig hitta rätt lösningar!

ehandel

Kunden söker prisvärd shopping

E-handel får ett allt större utrymme i konsumenternas shoppingvanor. Det är enkelt, smidigt, lättåtkomligt, tidsbesparande och ofta även mer prisvärt att handla över nätet. Även om kvalitet är viktigt så är priset en av de viktigaste och mest avgörande faktorerna för om det ska bli ett fullbordat köp. Kunderna älskar att göra fynd och letar hela tiden efter förmånligare priser.

special-offer

Attraktiva rabatter

Det har blivit mer tryggt att handla via nätet de senaste åren. Det rapporterar Svenska Dagbladet och beskriver utvecklingen som internationell. Håller man sig inom EU när man handlar så kan man som konsument känna sig tryggare än vad man kunde göra för nästan ett decennium sedan. Trygghet, kvalitet och prissättning är viktiga faktorer. Som e-handlare kan man utnyttja det faktum att kunderna gillar att fynda. Genom att presentera attraktiva erbjudanden och rabatter får man kunden att känna sig nöjd. En nöjd kund handlar ofta mer och återvänder vanligtvis nästa gång shoppingsuget slår till. Bristen på tid är en framgångsfaktor för näthandeln, men som kund kan man ändå tycka att det är tidsslukande att surfa runt och jämföra priser. Då går det att använda sidor som AlltidREA för att få en bra överblick över tjänster och produkter. Den här typen av sidor hjälper kunden att jämföra produkter, tjänster och erbjudanden för att man på ett enkelt och smidigt sätt ska hitta precis det man söker.

Näthandeln växer hela tiden

På Dagens Nyheters sajt kan man läsa om hur internethandeln hela tiden växer och konkurrerar ut de fysiska butikerna. Lösningen blir att allt fler kombinerar de fysiska butikerna med webbshoppar. På så sätt vänder man sig till alla sorters kunder och kan kombinera erbjudanden som passar. Många webbshoppar innehåller en sida med rea-varor, och det gör att kunderna gärna vänder sig till näthandeln. Det är lätt att fynda, och butikerna följer säsongerna med olika typer av kampanjer. På rea-sidan kan det finnas både tillfälliga kampanjer och utgående sortiment.