E-handelslösning

Hjälper dig hitta rätt lösningar!

ehandel

Annorlunda försäljning på nätet

Det är ju knappast någon nyhet att internet är fullt av udda ting. Men udda behöver inte på något sätt betyda dåligt. Ibland är det udda väldigt kreativt och framgångsrikt. Här tar vi en titt på några som har valt att sälja ovanliga sorters produkter över nätet.

sälja_online_100993702

Postkakan

Postkakan är ett namn som håller vad det lovar: en kaka som är anpassad för att skickas med posten. Nu är det ju inget nytt med att skicka ätbara ting via posten. Det har i en eller annan utsträckning funnits länge, men det är inte alla som kan skicka en kaka från Sverige till Brasilien och fortfarande leverera en god produkt, speciellt inte när resan tar omkring tre veckor. Detta är precis vad Postkakan kan göra.

SomethingStore

SomethingStore är också precis vad det låter som: en butik där man köper ”nånting”. När man handlar i denna butik har man ingen aning om vad det är man får. Man ger dem helt enkelt $10 och de skickar ”nånting”. På sin sajt visar de dock upp fyra produkter som skickades varje dag och det är minst sagt varierande. Örhängen, hörlurar, digital bagagevåg, en Kindle, en halloweenkostym och en plattång är bara några av sakerna som kan och har dykt upp där.

aKNITomy

aKNITomy är en butik på den kända marknadsplatsen Etsy där privatpersoner säljer sina egna kreationer. Det kan ju direkt sägas att detta är en samlingsplats för både mycket vanliga och ovanliga produkter, och bland de ovanligare är aKNITomy visserligen bara en i mängden. Sakerna som säljs här kan bäst beskrivas som där anatomi möter stickning. Här kan man bland annat hitta dissekerade djur människohjärnor och representationer av neuroner, men allt är tillverkat av garn. En del av dessa har för övrigt sålt för över 3 500 kronor.